04-04-08

Uittreden van je lichaam kan dat?

Lieve mensen

Kan een mens uittreden uit zijn of haar lichaam? Meerdere malen heb ik meegemaakt dat ik lag te slapen en opeens naar beneden viel in een hele grote diepten en dat ik met een schok wakker werd. Dat had ik regelmatig in mijn tienertijd, en misschien ook wel eerder waar ik mij niet veel van kan herinneren. Een paar jaar terug lag ik in bed, en ik sliep of was wakker ik weet het niet. Ineens kon ik mij niet meer bewegen. Het was eng, ik schreeuwde maar er kwam geen geluid meer uit mijn keel. Ik probeerde mijn man vast te pakken en kon het niet. Toen werd ik met een schok wakker. Een hele rare belevenis. In de jaren erna heb ik ontdekt dat ik toch wel wat dingen meemaak die ik niet kan verklaren. Heel mooi, maar soms ook eng.

Tot vannacht voor dat ik ging slapen de telefoon ging, een vriendin belde mij op en vertelde dat het slecht ging met haar schoonvader. Die ik al mijn hele leven ken, hij is een soort tweede vader voor mij. Even met haar gepraat en naar bed gegaan. En voor dat ik ging slapen pakte ik de foto van mijn vader en vroeg aan hem of hij met mij wilde praten. Net zoals in mijn droom die ik had voor het overlijden van mijn vader. Ik visualiseerde die paarse bank en dacht sterk aan mijn vader. Toen viel ik in slaap, dacht ik.

Opeens kon ik mij weer niet meer bewegen, ik riep om mijn man. Geen woord kwam er uit mijn keel. Ik was verlamd, ik kon niets meer. Toen zag ik een mooi wit licht, en daaruit verscheen een gedaante. Ik kon niet goed zien wie het was, maar mijn gevoel zegt dat het mijn vader was.

Ik schrok ervan en wilde wakker worden, het is toch best eng als je zoiets meemaakt. En toen kwam ik met een schok terug. En moest gelijk aan mijn tweede vader denken. Ik kon niet meer slapen en ben naar beneden gegaan. Even achter mijn pc gezeten en daarna toch weer naar bed gegaan en heb toch nog tot bijna half twaalf geslapen.

Was dit een uittreden van mijn lichaam, ik weet het niet. Wat zou dat betekenen? Ik ben verward en nog een beetje van slag. Maar toch het was bijzonder.
Ik heb net gebeld hoe het met mijn tweede vader ging, het is niet best. Heel veel bloed verloren en zijn hart is zwak. Lieve ome Henk, ik ben bij u. Ik denk aan u.

 

Heel veel liefs Denise

Commentaren

verklaring Dat vallen in een put, dat is de fase dat je in een diepe slaap komt.
En dan die belevenis, dat is iets ingewikkeler ;)
Je gaat met een bepaalde gedachte naar je bed, héél geconcentreerd. Daar je zeker onbewust of bewust onrustig bent... ga je ook niet echt vast slapen. Daardoor herinnering je je dromen héél intens. Ik geloof dat dromen een spiegel zijn van je innerlijk, je ware ik zou ik zeggen. Dus dromen werken ook voor een stuk verhelderend.
Je hersenen die alle invloeden en impulsen van de dag op een rijtje zetten. Dus ook je gevoelsleven. Hopelijk heb ik je hiermee geholpen. Dromen kunnen inderdaad het gevoel geven dat je met je geest op reis bent, dus een zekere uittreden kan je het noemen.

Gepost door: Christian Debackere | 13-04-08

Uittreden is erfelijk. Een tijdje geleden had ik een boek over uittreden gelezen,en het leek me echt cool om met je geest te reizen.In het boek stond hoe dat moest.Ik heb dat toen geprobeerd,maar ik had enkel het gevoel dat ik met mijn geest ergens anders was dan in mijn lichaam.Deze nacht werd ik om een u wakker(ik had griep)en pakte mn koorts.38.5.Ik mocht toen bij mn mama slapen.
Ik ging in een houding liggen en het leek alsof ik wakker was ,maar toch slaapte.Toen kreeg ik mn eerste echte uittreding.Het ging zo:Ik voelde mn lichaam niet meer,en opeens ging mn pyama vest en het dekbed waar ik onder lag omhoog,alsof er iets onder zat dat er tegen drukte.Vervolgens deet ik mn ogen open,en ik zag mijn lichaam daar in bed liggen.Ik begon heel ,heel hard aan mijn lichaam te denken,ik wou er zo graag terug in!Gelukkig lukte dat,maar voor ik mn ogen open kon doen,voelde ik al dat mn geest terug uit mn lichaam wilde.Ik heb me nog nooit zo hard op mn lichaam geconcentreerd als toen.Ik deed mn ogen open,en daar waren ze:twee vrouwen en een man,zwevend boven de grond,met hun handen uitgestrekt naar mij.Ik weigerde ze aan te raken.
Na de 3 personen weer weg waren,kroop ik huilend tegen mama aan.Ik vertelde het hele verhaal,en mama zei dat zij dat vroeger ook heeft gehad,het eerst op haar 13de,net als ik nu.Ze begreep me,en zei dat ik nog niet klaar was om naar gene zijde te gaan.Daarna sliep ik niet meer,banbg dat ik opnieuw ging uittreden.Het is zo eng dat ik er niets meer mee te maken wil hebben!

Gepost door: Laura L | 16-10-09

Ik weet niet zoveel over uittreden, maar wil er graag meer over weten omdat ik een keer van de wipwap ben gevallen, op mijn rug, en mijn longen klapten in. Daardoor kon ik niet meer ademen, praten of bewegen, niks dus. Ineens zag ik mijzelf op de grond liggen, met allemaal mensen om me heen. Net zo plots als dat het kwam zat ik weer in mijn lichaam, omdat een vader me bewoog zodat mijn longen 'uitklapten'. Sommigen denken dat het een soort uittreden is, ik weet het niet.

Gepost door: Ies C | 24-07-11

Ik denk dat je idd uitgetreden bent...de klap die je gemaakt had zou de oorzaak ervan kunnen zijn. Kijk ik ben geen expert, ik reageer alleen op wat ik voel bij t lezen van je verhaal. Hoop dat als je meer leest over uittredingen en spiritualiteit dat je meer herkenning vind en uiteindelijk het antwoord vind op je vraag...

Lieve groetjes Denise

Gepost door: Denise | 26-07-11

uit treden? velen denken ach bestaat niet!! deze mensen zijn gestoord wat is uit treden dan?
Laura geeft hier 2 voorbeelden van en die kloppen helaas,uittreden is je lichaam verlaten
en je geest aan een leindje houden uittreden gebeurd echt!!zeker met een traumatische ertvaring(en) het betekend dat je een strategie uitvoerd waarin je je zelf kunt handhaven in de realiteit van nu!!jou pijn kan in jou voordeel werken door het
te bagitaliseren en daar mee je zelf te beschermen.
hierbij speeld ook je verlies aan liefde bv van je ouders of juist het verlies van je dierbaren en je houvast aan anderen.
ik moet hier bij opmerken dat deze mensen zoals ik zelf zeer kwetsbaar zijn voor
mooie woorden zal ik maar zeggen maar ook heel erg hard zijn voor deze woorden
naar een ander toe.
vaak kunnen wij niet aarden in een situatie waar:

liefde is,pijn is,vaak kunnen wij huilen niet handelen wel pijn en verdriet want hiermee
zijn wij vertrouwd pijn is eigenlijk lekker!! vertrouwd zal ik maar zeggen
liefde? tja wat is dat dan? zullen velen zeggen! voor de een is dat pijn voor de ander
misbruik,en weer een ander een hete cachelpook op je scheenbeen zoals als ik zelf
ik vind het heerlijk die pijn te voelen?maaar wil anderten niet kwetsen!!daarom houd ik het bij mij zelf!!betekend je misbruikt je zelf!!
het uit treden is niets anders dan je zelf beschermen overleven noemen ze dat bij het uittreden ben je in een veilige omgeveing niets meer niets minder.

wil wel zeggen dat anderen deze knal harde gedachte van mij niet willen verifieren
en dat begrijp ik.

teun

Gepost door: t.scheepmaker | 28-09-11

Je kan uittreden, en het is zalig! zeker in de 'niets' demenisie... alles wat je denkt komt daar :) en trouwens welkom tot de groep 'nieuwtijdskinderen' :) x

Gepost door: emily | 18-12-11

Je kan uittreden, en het is zalig! zeker in de 'niets' demenisie... alles wat je denkt komt daar :) en trouwens welkom tot de groep 'nieuwtijdskinderen' :) x

Gepost door: emily | 18-12-11

Je kan uittreden, en het is zalig! zeker in de 'niets' demenisie... alles wat je denkt komt daar :) en trouwens welkom tot de groep 'nieuwtijdskinderen' :) x

Gepost door: emily | 18-12-11

Wie herkent het niet, als je bijna in slaap bent dat je dan het gevoel hebt dat je valt en dan met een schok wakker wordt.

Iedereen gaat lekker naar boven als we slapen, ook daar leren we. We gaan dan in alle rust en onder begeleiding de dingen op z'n plaats proberen te zetten.

Mensen die met een schok wakker worden, hebben moeite om zich over te geven (onbewust) dit komt bij kinderen heel veel voor, maar die zijn ook zo aards :-) Terwijl ze aan de anderenkant nog zo verbonden zijn met boven.

Groet,
Joselien

Gepost door: joselien | 22-01-12

Bedankt allemaal voor jullie berichtjes...

Toch blijft het een vreemde ervaring, zoals laatst had ik het weer en zag ik mijzelf liggen. Dat vind ik toch wel erg eng..

lieve groet Denise

Gepost door: Denise | 22-01-12

ik heb één keer in heel mijn leven een uittreding ervaren, wil het nooit nooit meer meemaken, ik besefte toen niet wat er gebeurde, maar ik kon dat niet vergeten, nog steeds niet, het was op een moment waarop ik dacht er een einde aan mijn leven zou komen, een traumatische erg traumatische ervaring, nooit met iemand erover gepraat dacht dat ik gek was, het gebeurde terwijl andere mensen (jongens iets ouder dan mij ik was toen 16 jaar) nu ben ik 30 jaar, erge dingen met me deden waar ik niets tegen kon doen niet meer, ik had gevochten voor men leven letterlijk maar moest opgeven uiteindelijk
het was alsof ik vanuit de lucht zag gebeuren dat wat ze met mij aan het doen waren, alsof het door de ogen van iemand anders was, tot ik besefte dat ik het was, hoe lang uit mijn lichaam gebleven ben weet ik niet, toen het stopte kwam men geest terug, ik was erg erg verward
ook zeggen mensen me soms dat er iets is met mijn ogen, dat ik letterlijk spreek met mijn ogen, je kan er alles uitlezen wat ik heel vervelend vind, ik kan dus niet verbergen hoe ik me voel, het is gebeurd bij de 2 de traumatische ervaring die ellende heeft 7.5 jaar geduurd vooraleer ik een punt kon zetten achter die relatie, mijn exvriend was geen slechte persoon al dacht iedereen van wel,hij was getraumatiseerd, dat heeft ons juist bij elkaar gebracht toen,maar het had beter niet gebeurd. pas op ik keur het niet goed, helemaal niet, hij heeft dikwijls wanneer we ruzie hadden, me letterlijk proberen te vermoorden door mij proberen te wurgen, ik voelde mij altijd schuldig want dacht het aan mij lag, ik was immers moeilijk handelbaar door die trauma's, op die momenten dat dat gebeurde en het was bijna zover, als ik het zo mag zeggen, dan gebruikte ik mijn ogen om hem te doen stoppen, want ik kon niet praten op dat moment, elke keer stopte hij dan, en was verward erdoor, ik ook, hij besefte dan ook wat hij gedaan had, maar natuurlijk hij kon het niet onder controle houden, ik kon alleen ondergaan en hopen hij weer "bijkwam", ik weet niet of dit typisch traumatisch is met mij ofdat er meer is ik hoop op een antwoord
groetjes

Gepost door: Ankie | 15-02-12

Lieve Ankie,

Ik kan natuurlijk niet precies zeggen wat er gebeurd is. Maar voor mijn gevoel kan het twee dingen zijn.
1. Een bijna doodervaring. ( al weet ik natuurlijk niet wat er precies gebeurd is ).
2. Een uittreding: dus het niet willen zijn op die plek waar je was. Je de behoefte voelde om ergens anders te zijn. Waardoor je ziel je lichaam verlaatte om weer terug te keren in je lichaam. Of een uittreding en een bijna doodervaring hetzelfde is, dat zou ik niet weten. Maar volgens mij op beide manieren treedt je uit je lichaam. Ik heb het altijd in mijn slaap, of als ik net wil gaan slapen. Ik vind het ook erg eng en wil het liefst het ook niet meer meemaken.
Nogmaals ik heb er niet voor geleerd en ik weet niet of het juist is...maar ik vertel gewoon wat ik voel.
Je bent wel heel erg open, dat vind ik heel mooi van jou. Door je te uitten, er over te praten ga je dingen los laten. Hoe moeilijk het ook is geweest door erover te praten ga je het verwerken. Niet vergeten, zoiets vergeet je nooit. Maar je kan het wel een plekje geven.
En wat je ogen betreft, ik kan daar helemaal geen oordeel over geven. Misschien door je trauma's wat je meegemaakt hebt, dat je compleet word afgesloten door je gevoel en dan doen je ogen ook van die dingen waardoor mensen schrikken...

lieve Ankie, ik hoop dat ik je hiermee al is het een beetje toch wat geholpen hebt. Heel veel sterkte, liefde en kracht toegewenst met alles wat je nog te verwerken hebt.

Lieve groet,

Denise

Gepost door: Denise | 18-02-12

uit treden bijna dood ervaring,welke is wat.

Ik ben johan,in 1996 ben ik in het buitenland in gevecht geraakt met een groepje steetparty gangers,ik heb toen gevochten voor mijn leven maar tegen zo"n overmacht heb ik verloren,wat ik weet en in mijn geheugen gegrift staat,is het volgende,ik zweefde ver boven mijn lichaam ,hoe hoog,in menselijke meters weet ik niet,ik zag mij zelf op de grond met de vechtende maasa tegen mij,ik heb het ervaren als een enorme bevrijding met heel vol liefde,waar geen pijn is maar alleen maar liefde en bevrijding,ik weet niet hoelang ik uit mijn lichaam was,maar berekenend van af dat plek,door de m.politie meegenomen naar het ziekenhuis,mijn vader door de m.p opgehaald,die volgens zijn verhaal voor mij heftig gebeden heeft,ben ik terug gekeerd in mijn lichaam.zelf wilde ik eigenlijk niet meer terug het was en is daar boven heel erg mooi,liefde vol.mijn leven is jaren erna in positieve zin veranderd,ik ken geen haat,of verbittering meer,anderen vergeven,is zo gebeurd,wat daar voor niet lukte.daarna en tot op heden,maak en beleef ik heel veel positieve gebeutenissen,en mijn bewust zijn is zo hhog geworden dat ik soms niet kan bevatten,het is mij na jaren weer gelukt om weer dicht bij mij zelf te zijn,mensen om mij heen vonden mij toen heel zweverig,en ik keek volgens hun ook heel liefdevol en zweverig,terwijl ik zelf naar mijn gevoel,met bijde benen op de grond zat.ik kan nog ,vele gebeurtenissen ,daarna vertellen,maar dat is te lang,alle negatieve gebeutenissen die daarna voorgevallen zijn,waren allemaal weer positief,ik ben op zoek gegaan naar herkenning,en heb dat bij lotgenoten,gevonden,en gelezen.kort om what goes around comes arround,is mijn ervaring,vrgr.johan uit amsterdam.

Gepost door: johan | 10-05-12

Lieve Johan,

Wat een heftige gebeurtenis, maar toch met een mooi en goede afloop. Bijzonder!!

Ik kreeg kippenvel toen ik het las. Echt een bijzondere ervaring, en wat fijn dat je het wilde delen hier op mijn blog en ook heel fijn dat je lotgenoten hebt kunnen vinden waarmee je je ervaringen kunt delen.

Ik vind je niet zweverig, want dat ben je juist niet. Want liefde is alles, alles is liefde. Wat je geeft is wat je krijgt. Wat je uitstraalt, krijg je terug.

Ik vind dat dat helemaal niets met zweverigheid te maken heeft, maar je hebt ingezien dat het allemaal veel mooier kan zijn.

Liefde...
de grootste kracht die er is. Als er meer mensen zich zo zouden voelen, zou de wereld veel mooier kunnen zijn. Zouden we samen in éénheid kunnen leven en de grootste kracht aan kunnen wenden om de wereld veel liefdevoller te kunnen maken.

lieve groetjes Denise

Gepost door: Denise | 11-05-12

ja heb dit ook eens mee gemaakt alleen was het ik die mijn eigen hevig wakker schudde was er enorm door geschrokken en echt van onder de indruk zo intens dat je dat beleeft en ook nooit echt kunne plaatsen tot ik dit leesde

Gepost door: bart | 18-07-12

Hallo Bart,

Ik begrijp dat je geschrokken bent en erg onder de indruk was toen het gebeurde. Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad...

Ik vind het ook nog steeds eng...en moeilijk om het een plaatsje te geven. Mij is het al een paar keer overkomen...

Mijn vader vertelde ooit zo'n verhaal van hem, dat hij zichzelf zag liggen op de bank.
Het gebeurt vaker dan je denkt...
Er zijn ook boeken over uittreden van je lichaam...
Ik heb er eentje een keer gelezen..en ja hoor toen ik ging slapen, trad ik die nacht weer uit mijn lichaam..

lieve groetjes Denise

Gepost door: Denise | 19-07-12

Beste mensen,
Hoe kan je jezelf uittreden?
Is het gevaarlijk??
Hoe kan je dan terug naar je eigen lichaam terug gaan??

Gepost door: Annonniem | 03-11-12

Beste anoniem...

Een hoop vragen, maar ik zal kijken of ik kan antwoorden. Over hoe je zelf kan uittreden dat zou ik niet weten, als het gebeurd gebeurd dat spontaan.

Ik heb wel gehad dat ik een boek las over uittreden en die nacht trad mijn ik uit mijn lichaam. Dat vind ik wel eng.

Gevaarlijk, als je geen ervaring hebt kan het inderdaad gevaarlijk zijn. Raadpleeg altijd iemand die daar verstand van heeft en probeer het alsjeblieft niet op eigen houtje.

Als ik uitgetreden ben, kom ik met een schok terug in mijn lichaam. Ik vind het zelf erg eng omdat ik zelf de ervaring ook niet heb om dat op een goede verantwoorde manier te doen.
Al vind ik zelf dat het niet verantwoord is het te doen.

Praat misschien eens met een medium, een ander spiritueel iemand die daar ervaring mee heeft. Misschien via een spirituele beurs, dat je er zo achter kan komen hoe het in zijn werk gaat.

Maar nogmaals, niet zomaar wat proberen, want het kan inderdaad gevaarlijk zijn.

Ik hoop dat ik je toch nog een beetje heb kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Denise

Gepost door: Denise | 05-11-12

Beste Denise,

Ik zou graag iemand vinden die me helpt met het omgaan met uittreden.
In mijn leven ben ik vaker uitgetreden, gelukkig gebeurd dit alleen dat rustig thuis ben.

De laatste keer dat ik ben uitgetreden is er ook iemand tegen me gaan praten.
Ik vermoed dat het een overledenen was en deze ervaring heeft me doen schikken

Kan het zijn dat je dan meer openstaat voor communicatie ?

Ik zie weinig mensen die mensen hierin helpen

met vriendelijke groeten

Christian

Gepost door: christian | 18-11-12

Beste Christian,

Ik ben geen ervaren persoon op het gebied van uittreden, ik vind het zelf erg eng maar ik heb het toen eens bij een medium erover gehad.
Volgens haar was het bij mij zo de laatste keer in ieder geval, dat ik door middel van uittreden kan communiceren met mijn overleden vader.

Ik kan en durf je niet te helpen bij het uittreden omdat ik gewoon weg de ervaring niet heb om het op een veilige manier te doen.

Bij mij gebeurde het spontaan en ik ga het zelf niet proberen om het op te roepen.
Misschien is het handig om het eens met een paragnost/medium erover te praten.

Misschien dat hij of zij jou daar wel verder mee kunnen helpen.

Ikzelf vind het gewoon te eng en gevaarlijk, vandaar dat ik het niet doe ( tenzij het spontaan gebeurt natuurlijk ).

Ik denk zelf als je uittreed dat je dan op een niveau zit dat je daadwerkelijk kan communiceren met overledenen.

Ik hoop dat ik je hierbij toch een beetje geholpen hebt.

Lieve groet,

Denise

Gepost door: Denise | 26-11-12

Om te communiceren met overleden hoef je niet persee uit te treden.
Wat je zeker moet doen voor je in een meditatie toestand gaat.
Zorgen dat je goed geaard bent en dat kan weer op verschillende manieren.
Het is niet zomaar via internet uit te leggen, je moet de persoon zien en kennen om goed te kunnen begleiden.

Gepost door: Heidi | 20-03-13

Heidi,

het uittreden ging per ongeluk, laat ik het zo maar zeggen. Ik vind het veel te eng om daar mee bezig te zijn. Ik weet nog niet zo goed hoe er mee om te gaan en dus wacht ik nog maar even om mij daar in te verdiepen.

Maar dank je wel voor de tip..ik zal het onthouden, misschien ga ik er in de toekomst wat mee doen;)

lieve groetjes Denise

Gepost door: Denise | 21-03-13

Het is een lang verhaal, maar uitreden heb ik ook meegemaakt. en het is het allermooiste wat mij is overkomen. Wat ik ooit ook heb meegemaakt.

Op een bepaalde periode zag het even niet zitten.
Ik had al enkele relaties achter de rug en deze zou ook hebben kunnen mislukken. Ik heb heel lang en intensief gebeden op een bepaalde avond. Waarom heb ik God gevraagd. Waarrom gebeurt dit mij, wat doe ik verkeerd. Ik mijn gebeden heb ik niet onmiddelijk een antwoord gekregen, maar.....

Uiteindelijk op het einde van mijn gebed, heb ik aanvaard wat God op mijn weg wilde leggen. Hoe verkeerd het ook zou kunnen lopen.
Ik heb enkel nog een teken aan hem gevraagd, dat hij er voor mij zou zijn, de dag dat ik zou sterven. Ik zou alles aanvaarden maar geef mij aub een teken. Laat er een kader van de muur vallen een straaljager plots laag overvliegen dat het huis ervan rammelde. eender wat geef mij een teken aub, vroeg ik aan God.

Maar er kwam nog geen teken.
Ook dat moest ik dan aanvaarden. Wat kan ik nu eisen zei ik nog tegen God. Ik kan alleen maar vragen.
Maar ik hoop dat U (God) er toch zal zijn op die dag dat ik sterf. zei ik.

Ik kreeg een vredig gevoel en ging in mijn bed liggen.
Ik zou niet kunnen slapen, dat wist ik al.

Maar dan gebeurde het.....
Via mijn hoofd begonnen er tintelingen binnen te dringen van een goed gevoel.
het bleef maar binnen stromen dat goed gevoel. Ontzettend veel. onverklaarbaar. Menselijk niet te begrijpen of uit te leggen.

Een goddelijke stroom van liefde kwam in mij binnen.
Heel traag maar het duurde wel twintig minuten denk ik.
Ik ben uiteindelijk ook uit mijn lichaam gegaan, binnen mijn aura dan blijkbaar. Een 10 à 15 cm en ik zag mijn lichaam dubbel liggen. Mijzelf van borst tot voeten zoals ik naar beneden keek en dan nogmaal geheel mijn lichaam zag ik liggen.

Dat gevoel van goddelijke liefde is onweerstaanbaar en je wil niet meer terug.
toch vond ik het spijtig voor zij die ik achterliet. Zij zouden verdriet hebben.
Eén voor één heb ik aan hen gedacht.
Toen ik de derde keer aan mijn jongste dochter dacht, waarvan ik dacht dat zij er het meeste zou onder lijden....en haar visueel in de toekomst treurig tegen een muur geleund zag staan...

Viel ik met een harde klap terug in mijn lichaam.
Zeer emoitioneel was het, ik begon onmiddelijk te wenen van dat allermooiste wat ik heb meegemaakt.

Voor mij was het een teken van God
Misschien via Christus of zijn engelen, dat weet ik niet.

Maar het is onbegrijpbaar, niet te omschrijven, om voor mensen uit te leggen hoe mooi het was.

Nu geloof ik alleen niet meer....ik weet nu!

Met liefde
Bert

Gepost door: Bert | 25-03-13

Lieve Bert,

dank je wel voor het delen van je mooie verhaal. Ik kreeg er kippenvel van! En ook het nu weten, is heel mooi.

Ik weet er is meer tussen hemel en aarde, iets wat ons verbindt met het hemelse.
Maar wat het is, is eigenlijk volgens mij niet uit te vinden. Ik denk ook dat het niet hoort om erachter te komen wat ons verbindt...

maar wat ik wel weet is dat ik het koester in mijn hart, en het mij helpt in de rest van mijn leven ...

nogmaals dank je wel,

lieve groetjes Denise

Gepost door: Denise | 25-03-13

Lieve Denise ,
Ik heb mijn eerste uittreding in mei dit jaar mee gemaakt (ik ben ook verward soms ik zie beelden als ik sommige mensen aanraak ik hoor beter en noem maar op behalve mijn ogen nu doen pijn en ik ben gaan beseffen waarom ).
Dat meerdere zoals jij en anderen en ik zelf ook mijn kinderen medium zijn ,mogen we ook aan ons zelf eens denken .
Ik zelf dacht o nu kijk ik naar mezelf tot gisteren een andere medium me een sesie gaf en mijn dochter zat te wenen dat ze zei het moet nu gedaan zijn dat ze van mijn mama profiteren .
Die vrouw die een soort vriendin is van me en een zus ,die kijkt me aan en zei dat is je ogen ontsteking nu jij ziet het nu maar pas .
Helen is heel mooi ,maar ik weet dat ik ook zelf nog mag geheeld zijn door iemand anders .
Ze zei ook mijn zus /vriendin dat hooggevoelige personen en hier komt het veel zweven omdat ze naar kleuren of edelstenen gaan die hun laten zweven zoals witte kleuren en noem maar op .Dat ze zelf ook in die fase gezetten heeft waar ik nu in ben (ook uit haar lichaam geweest )dat ze me zegde je bent in een schok door bepaalde personen en door dat te doorbreken mag jij niet zo naief zijn maar wel je ogen openen .Daarom leer ik samen met mijn man die een sjamaniste is zoals ik zelf me zei vertrouw ons .Ik zei ik vertrouw jullie .Hij zei want je gaat er komen alles komt goed .
Maar probeer zoals mijn vrouw je zei blijf in je eigen krachten staan en alleen dingen doen dat jij belangrijk vind .
Ik heb ook een oefening gekregen om mezelf te zuiveren en dat ga ik nu terug doen .
Het beste iedereen bij jullie eigen transformatie

Gepost door: Brenda | 07-11-13

Uittreden bewust of onbewust? We zitten voornamelijk "vast" in ons fysieke verschijning.
Een spontane uittreding, zoals je die beschrijft geeft aan dat je op dergelijke momenten deels controle hebt over je onder-bewustzijn. We hebben inderdaad meer in ons mars, dan alleen meer out-of-control te zijn tijdens onze slaap. We denken dat we slapen nodig hebben om mentaal fris aan de start te gaan de volgende dag. Een goede nachtrust geeft een diep-psychologische reset. We hebben de volgende dag het "gevoel" energie te hebben om aan de "slag" te gaan. 1 van de tekenen van een spiritueel transformatieproces is spontaan wakker worden met ander bewustzijn toestand. De vraag wat ga je zelf doen
met deze ervaring. Telkens etaleren als iets bijzonders of gewoon verder werken aan je transformatie, die uiteindelijk een serieuze grondhouding van je verlangt. Waarmee je deels stuurloze krachten kunt mobiliseren, die je helpen om je bewustzijn op een hoger plan te brengen. Want er staat je nog genoeg te wachten.. Je verder nog meer van die "gnostiek" ontdekken. Gelukkig trek je vanzelf mensen aan, die spiritueel willen groeien. En vergeet daarbij niet, het verdriet van loslaten. Zoals het loslaten van mensen die niet willen groeien en letterlijk opgesloten zitten in hun lichaam.

Gepost door: Clifford | 13-10-14

De commentaren zijn gesloten.