18-01-09

Verandering

Er komt weleens een moment in je leven dat je verandering nodig hebt. Nou bij mij is het zover, ik wil veranderen.

Ik wil nu eens een keertje wat voor mij zelf doen. Ik ben al bezig met werk zoeken, gaat niet makkelijk nu. Ik ga ook weer terug naar school. Ik ga leren voor boekhouder, en dat ga in 1 keer in de week s´avonds doen.

Daarnaast wil ik ook gaan hardlopen weer, er is wel 1 verschil met een paar jaar terug. Ik rook weer, dus moet daar wel mee stoppen anders haal ik de hoek van de straat niet eens hihih.

Ik ben dus al eens eerder gestopt met roken, dus moet het mij nu ook lukken. Maar is niet altijd makkelijk als je moment hebt waarbij je niet lekker in je vel zit.

Mijn man heeft belooft dat hij mij gaat helpen, en samen gaan we lopen. Die kleine van mij gaat dan ook mee, gaat hij lekker op de fiets.

Positief blijven denken zoals ik hiervoor heb geschreven dus het gaat mij wel lukken. Ik heb gewoon verandering nodig. Ik wil mij graag weer voelen zoals vroeger. Toen was ik heel zelfverzekerd van mijzelf. Ik durfde alles alsof ik de hele wereld aankon.

Dus niet meer blijven hangen in het verleden en elke dag kijken naar de toekomst.

Ik moet gewoon uit deze dip komen, en het is niet makkelijk dat ik het nu opschrijf. Maar het lucht op, ben ik het kwijt.

We zien wel waar ik over 6 maanden ben, wat ik dan doe. Maar nu is het punt gekomen voor verandering.

Nu...

Liefs Denise

Commentaren

veel succes met de verranderingen! ik heb ook al enkele keren geprobeerd om te stoppen met roken maar mij is het nog nooit gelukt. :os

Gepost door: tint | 19-01-09

mij dus ook niet. ik denk dat voor mij minderen een slimmer plan is. Om dan ooit wel echt ermee te stoppen

Gepost door: e-liquid kopen | 17-12-14

De commentaren zijn gesloten.