03-05-12

Loslaten...


 

loslaten, liefde, hart, leven, delen, koesteren, pijn, mensen, ruzie, momenten, geluk, gunnen, moeilijk, meemaken, proces, koester, groeien, groei


Soms moet je mensen loslaten, maar dat is nog niet zo makkelijk. Vooral als je veel met hen hebt meegemaakt. Ik vind het soms ook nog wel moeilijk en moet ik echt mijn best doen om hem/haar los te laten. Het is een proces waar je door moet gaan, ook al doet het pijn.

Kijk terug naar de mooie momenten en koester dat in je hart. Mensen groeien, leren van dingen en soms groei je uit elkaar. Je laat ze los, niet omdat je niet om die persoon geeft maar omdat je juist genoeg om die persoon geeft dat je hem/haar gun om verder een gelukkig leven op te bouwen. 
Want jullie hebben elkaar niets meer te leren. Daarom komen en gaan mensen in je leven, je leert van hen en je gaat door. Sommige blijven heel even en sommige maar voor even. 

Helaas soms ontstaan er ruzie's en dat is zonde, van die mooie tijd die jullie samen hebben gedeeld. 
Probeer naar de mooie momenten te kijken en dat vast te houden in plaats van hetgeen waar je boos om bent. Dan gun je de ander zijn/haar weg naar het geluk en kun je in liefde loslaten...

De commentaren zijn gesloten.