21-05-12

Autoinbraak...

 

 

Vlak voor wij weggingen gistermiddag werd er aangebeld, een jongen waar mijn man mee heeft gewerkt stond voor de deur. Hij vroeg aan mij of ik wist dat er ingebroken was in onze bus. Ik rende naar buiten en zag allemaal glas liggen bij de bus.

Wederom nu al de derde keer is er ingebroken in onze werkbus. Iedere keer wordt het kleine raampje ingeslagen, 2 keer aan de passagiers kant en 1 keer aan de bestuurderskant.

Hij vertelde dat er die nacht ook ingebroken was in zijn bus. Dat zijn vrouw geluiden hoorde en zij naar buiten keek. Daarom hebben we deze keer ook een signalement:

Een man lang en mager en vrouw blond, met een baseball pet op en haar haar in de staart. Ze rijden in een Toyota verso grijs van kleur.

Dus omgeving Heemskerk, Beverwijk als jullie wat zien, graag contact opnemen met de politie.

Het is wel een dure grap, nu moet ik weer naar Haarlem opnieuw glas er in laten zetten. Dus ben er helemaal niet blij mee. Aangezien we na de 1e keer, onze centrale deurvergrendeling al hadden gesaboteerd valt er dus weinig te halen. De eerste keer is er wel gereedschap gestolen. Dus vandaar deze brief aan de inbrekers:

 

Geachte inbreker na de 1e keer dat jullie hebben ingebroken, is onze centrale deurvergrendeling gesaboteerd. Jullie kunnen het wel proberen, maar het gaat jullie toch niet lukken om de bus open te krijgen. Hou het raampje dan maar even heel, scheelt ons weer een rekening van het glas. Bij voorbaat dank!!!

De commentaren zijn gesloten.