05-10-12

Can you see the light?

liefde, warmte, geborgenheid, spiraal, negatief, horizon, innerlijk, kracht, hart, liefde, cel, leven, rust, denken, eenzaam, eenzaamheid,


Velen missen in hun relatie ( welke relatie dan ook ) : geborgenheid, veiligheid, warmte en liefde, voelen zich eenzaam en denken dat zij in een cirkel negatief spiraal zitten waarvan zij denken er nooit meer uit te komen. 

 

Maar er is licht aan de horizon, je hoeft alleen maar te zoeken naar de sleutel, de sleutel zit in je zelf, in de kern van je eigen ik.

 

Mediteer, wandel in het bos, alles om ook even je eigen manier te vinden waarbij je tot rust komt. Je innerlijke rust hervindt, wordt één met de natuur. Voel de zuurstof je neus binnenstromen, voel dat de zuurstof opgenomen wordt door elke cel in je lichaam...

 

Voel de rust die je op dat moment ervaart, houdt dat vast en mediteer. 

Dan kom je tot je eigen ik, en je eigen ik, kan je vertellen wat je moet doen om te veranderen wat is. 

 

Luister naar je innerlijke stem, je hart, luistert naar wat je hart je vertelt. Je hart weet wat het nodig heeft om te overleven, om gelukkig te zijn.

 

Wees niet bang voor verandering, wees zelf de verandering die je wenst te zien in anderen. 

 

Voel de kalmte, de rust, die je in staat brengt te kiezen in wat voor jou het belangrijkst is. De kern van je eigen ik, die open staat om te mogen ontvangen, de liefde, de warmte, de geborgenheid die je nodig hebt.

Omarm je innerlijke kind, die het misschien wel gemist heeft om eens geknuffeld te worden, die misschien wel eens een stukje aandacht gemist heeft. 

 

Het is nu tijd om naar het licht toe te gaan, je innerlijke kind te omhelzen. Gelukkig te zijn met je zelf, je mooie eigen ik. 

Als je voor de spiegel staat zeg dan tegen je zelf: wowwww daar staat een prachtig iemand, die mooi en lief en aardig is. Iemand op wie kan bouwen, die ik kan vertrouwen. 

 

Wees jezelf durf je zelf te zijn!!!

 

Open je ogen en volg je hart...want zij weet echt wat het best voor je is <3<3<3

De commentaren zijn gesloten.