02-04-13

Als ik het kan, kan iedereen het!!!

dream.jpg

Verlangen...

Leef je verlangen, zou ik zeggen. Doe wat je graag wilt doen ook al denk je dat het bijna of helemaal onmogelijk is. Verlangen waar maken maakt de mens gelukkig. Dus stop met dromen en leef je dromen.

 

Het is moeilijk als je in een periode in je leven zit waarbij je, je niet gelukkig voelt. Ik herken daar heel veel in. Het heeft mij ook lang geduurd voor ik was waar ik nu ben. Stapje voor stapje gaat het steeds beter met mij en ik ben bezig mijn verlangen werkelijkheid te laten worden.

Het zijn niet makkelijke keuzes die ik allemaal moet gaan maken ( en ik heb gemaakt ) , maar ik weet dat ik op een dag mijn verlangen zult leven. 

Positiviteit in je leven, breng je zelf. Door dat ik anders ging denken, mijn leven compleet ging veranderen, veranderde de omgeving met mij mee.

Ik hield mij zelf ongelukkig, door in zelf medelijden weg te kwijnen. Ik kwam steeds meer aan en voelde me vreselijk. Tot ik op een dag het helemaal zat was. Ik gooide mijn leven helemaal op en begon te sporten, gezond te eten en te leven. Ik veranderde compleet, ik ging mijn verlangen groter maken dan mijn angsten en creeerde zo een nieuwe werkelijkheid voor mijzelf.


Ik ben niet bang meer en voel mij zeer gelukkig nu.

Ik wil graag ooit een boek schrijven en ben ook begonnen met een gedichtenbundeltje. Mijn mooiste gedichten komen daar in te staan. Als ik dat allemaal heb gedaan ga ik naar een meeting met allerlei dichters en wil ik mijn gedichten voordragen.

Dat is voor mij de 1e stap naar een nieuwe wereld. Mijn boek zal er ook komen, ik vecht daarvoor. Ik wil de mensen iets meegeven, iets om over na te denken. Te laten zien dat ook zij uit zo'n donkere periode kunnen komen. 

Als ik het kan, kan iedereen het!!! 

care.jpg


De commentaren zijn gesloten.